Dunamis ministries

Doelstelling 
Doelstelling van stichting Dunamis Ministries Nederland is om conferenties, trainingen en persoonlijk gebed aan te bieden voor iedereen in Nederland en daar buiten.Tijdens deze activiteiten staat het onderwijs van Catherine en Frank centraal.

Catherine Fabiano

Catherine is medeoprichter van Dunamis Misteries. Ze heeft de afgelopen jaren diverse veelzijdige functies vervuld. Daarnaast heeft ze zeer veel praktijkervaring opgedaan. Ze is therapeut, heeft diploma’s in sociologie en counseling, is voorganger geweest, counselor voor tieners in crisissituaties, docent geweest aan een hogeschool en mededirecteur van een gemeentelijk programma voor jongeren met problemen.
De afgelopen 25 jaar heeft ze samen met Frank gediend in 40 landen. Overal zien ze mensen tot heling en bloei komen zoals God ze heeft bedoeld. Hun internationale ervaring, bijbelse principes en psychologische kennis maken de conferenties tot een rijke ervaring van ontdekking, openbaring en genezing.

Inmiddels heeft Catherine zich teruggetrokken.

Medewerkers
De organisatie draait het hele jaar door door de inzet van de vele vrijwilligers die ook door Catherine zijn getraind. Voor de organisatie is ook een stichting opgezet. Het bestuur van de stichting bestaat uit Carin van Hoogstraten en Wilbert Jansen.

WhatsApp Image 2022-11-06 at 2.07.47 PM

Carin van Hoogstraten
Voorzitter

WhatsApp Image 2022-11-06 at 2.07.36 PM (1)

Wilbert Jansen
Penningmeester

Inschrijving Kamer van Koophandel
Stichting Dunamis-Ministries Nederland is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 62413465.

Donaties
Vanuit donaties zal het werk van Catherine Fabiano (wereldwijd) ondersteund worden.

Informatie
Postadres Stichting Dunamis-Ministries Nederland:
Antwerpseweg 5, 2803 PB Gouda.

Downloads
Privacy Statement
Algemene voorwaarden
Verzend, leverings- en annuleringsbeleid

Dunamis Ministries Nederland verwijs u voor de bediening van Catherine in het buitenland graag naar haar buitenlandse afdelingen:

Zwitserland: www.dunamis-ministries.chinfo@dunamis-ministries.ch
Duitsland: www.dunamis-ministries.de
USA: www.dunamis-ministries.comdunamisministriesusa@gmail.com

Scroll naar boven