Praktische informatie

De conferentie zal gehouden worden van 18 tot en met 20 april 2024

Donderdag: 20:00- 22:00 uur
Vrijdag: 9:00- 17:00 uur
Zaterdag: 9:00- 17:00 uur

Pauze
Op vrijdag en zaterdag is er in de ochtend een koffie/theepauze. Tussen de middag is er tijd om te lunchen, wandelen of te rusten.

In de middag is er een tweede koffie/theepauze pauze.

Lunch
U kunt zelf uw lunchpakket meenemen. Daarnaast kunt u een lunch bijboeken. Ook zijn er in de omgeving diverse lunchgelegenheden op loopafstand.

Kosten
De kosten voor de gehele conferentie inclusief koffie en thee zijn € 65,- euro per persoon (exclusief lunch). Voor € 10,- per persoon kunt een eenvoudige lunch bijboeken voor vrijdag en zaterdag.

Bevestiging
Enkele weken voorafgaand aan de conferentie ontvangt u de laatste informatie per e-mail.

Dag(deel) volgen?
De conferentie wordt in chronologische volgorde gegeven. Als u een dagdeel mist of later aan haakt kan de conferentie lastig te volgen zijn. Indien u toch niet alle dagdelen aanwezig kunt zijn kunt per e-mail informeren naar de mogelijkheden.

Boeken
In de pauzes is er gelegenheid het boek van Catherine te aan te schaffen. Ook is er een kraam waar u meerdere boeken en cadeauartikelen kunt kopen. 

Adres
Antwerpseweg 5 te  Gouda

Parkeren
Er zijn beperkte gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein. Daarnaast kunt u gratis in de omliggende straten parkeren.

Op vrijdag kunnen er minder parkeerplaatsen zijn in verband met de openstelling van omliggende kantoren. Er is dan gelegenheid tot parkeren op het terrein van Zwembad Groenhovenbad, Tobbepad 4, 2803 WH Gouda

Scroll naar boven