Getuigenissen

“Beautiful, challenging, confronting, confrontational. Helpful insights to be able to invite God in, and let Him do His work.”
A.F.

“Was een goede conferentie.”
P.K.

“Toen Catherine over de tijd van 6-18 maanden sprak, kreeg ik door dat ik beschouwd werd als kindprobleem. Je zal nooit wat bereiken. Maar ik kreeg enorm veel pijn die diep van binnen kwam, maar Jezus kwam, nam de pijn en zei dat ik alles kan met Hem, en ik kan staan omdat Hij woont in mij: Amen.”
Liefs, Sh.

Getuigenis van een tiener:
Ik wil mezelf pijn doen

Ik heb er zo lang ik me kan herinneren last van gehad. Altijd die gedachten ….  om mezelf pijn te doen, om van een balkon te springen, te veel pillen te nemen… Of als er een mes op tafel lag kreeg ik de gedachte dat ik misschien andere zou gaan steken.  Maar ik wilde mezelf en anderen helemaal geen pijn doen!  Ik heb altijd gedacht dat ik gek was, of gek werd. Ik zou zo iets natuurlijk nooit aan iemand anders vertellen. Totdat de voorganger tijdens een preek vertelde dat we ons nooit hoeven te schamen en dat Jezus ons altijd wil bevrijden.. Dat wilde ik ook! Redelijk gespannen maakte ik een afspraak. Ze stelden me meteen gerust, ik was helemaal niet gek, meerdere mensen hebben dit wel eens gehad en zijn ervan bevrijd. En ze vertelden me dat dit niet Gods plan voor mijn leven was en dat Jezus mij kon bevrijden. We hebben toen samen gebeden en Jezus liet me zien hoe het was begonnen in mijn leven en Hij genas mij ervan. Ik was in één keer helemaal VRIJ. ik heb er nooit meer last van gehad en er bijna nooit meer aan teruggedacht, het is weg! En ik ben helemaal vrij! God is zo goed!

“Eindelijk snap ik wat ik niet kon veranderen. Ik kon er niet bij. Ik dacht aan zonde, maar het was een schreeuw om hulp. Wat is de Heer groot. Dat Hij mij hierheen heeft gebracht. Mijn gebeden zijn verhoord. Ik mag leven zoals het bedoeld is. Ik mag weten dat Hij niet boos is. Hij is er om mij te laten schijnen!”

“Je ben ALTIJD alleen. Dat was de leugen van mijn bestaan.
Jezus zei vandaag tegen mij: “Je bent NOOIT alleen, want Ik ben ALTIJD bij jou!” Halleluja, Amen!

“Ik hou van mijn Jezus, omdat Hij mijn ziel zo bemint.”

“Al een tijdje riep ik wel eens voor de grap: “ik heb autistische trekjes, hoor…”.
En al jaren ervaar ik dat ik (hoe graag ik het ook wil) niet dichtbij zowel God áls mensen (relaties) kan komen. Dat benoemde ik altijd letterlijk als: “Het is of ik God kan zíen, maar ik kan niet bíj Hem komen. Het is alsof er een glazen plaat tussen staat.” En vandáág wordt precies dátgeen benoemd waar ik al die tijd al tegenaan loop!
Ná het gebed, op het stille moment dat God kon spreken, zag ik een persoon naar me toestappen en mij een innige omhelzing geven… Hij stapte over glazen scherven heen…”

“In de gebedssessie over angst voelde ik zo’n rust en zag de blauwe lucht. Toen kwam ik er ook achter dat de muis van mijn hand genezen is. Ik moest een brace gaan dragen – hij was versleten.
Dank U, Jezus! Prijs God.”
J.W.

“Na een zeer traumatische jeugd ben ik jong getrouwd. Voor mijn gevoel begon ik toen pas te leven! “Mijn ouders hadden gezien hun problematiek beter geen kinderen kunnen krijgen!”
Een uitspraak van anderen die ik overnam en zelf ook uitsprak als ik vertelde over mijn jeugd. Ik dacht mijn jeugd te hebben verwerkt, maar ik bleef maar last houden van afwijzing. Door deze conferentie liet God de Vader me zien dat ik door mijn ouders ‘af te wijzen’ in feite ook mezelf afwees! Ik ben een ‘product’ van hen samen! Hij heeft dit genezen!”

“Dank U, Vader, voor bevrijding, genezing, onderwijs, inzicht.
Voor de sleutels gegeven, die ik kan toepassen in mijn leven en ook weer kan uitdelen naar anderen.
Prijs de Heer!”

Bang op de snelweg

Al  12 jaar durfde ik niet meer auto te rijden op de snelweg. Dit beperkte me enorm in mijn mobiliteit. Tijdens een gebed genas de Here Jezus mij van een traumatische ervaring die ik had gehad op de snelweg. Nu zou ik weer kunnen proberen op de snel weg te gaan rijden. Een paar dagen later beloofde ik iemand naar het ziekenhuis te brengen waarbij ik over de snelweg zou moeten rijden. Op dat moment wist ik nog niet of de angst helemaal weg zou zijn maar zodra ik de snelweg op reed, kwam er een enorme rust over me en besefte ik alle angst is echt helemaal weg! Nu rij ik overal heen door heel Nederland! Ik ben de Heer zo dankbaar dat Hij mij genezen heeft, 12 jaar zat ik gevangen in een angst die Hij helemaal heeft weggenomen! Nu ben ik helemaal vrij!

“God liet me een beeld zien toen ik baby/kind was. Hij keek naar me en zei: In jou heb ik een welbehagen. Hij is vol vreugde over mij.”

“Ik heb hier mogen ontdekken hoe ik de verzorging van anderen, met name mijn moeder, los mag laten in de zorg van de Heer. Het zakt nu van mijn verstand naar mijn hart. Maar voel wel de ballast van mijn rug afglijden.
Hartelijk dank aan de Heer en U.”
V.G.

“Tijdens deze conferentie heb ik de diepe grond en antwoord gevonden. Waarom ik zo zelf wegcijferend, geen ‘ik’ heb. Nu geleerd dat de eerste 23 maanden zo veel in de rest van je leven doen. Ik heb overal gezocht. Deze conferentie heb ik meer antwoorden gevonden dan de wereld geven kan.”

“God leidde mij voor deze conferentie, dacht dat ik inzicht nodig had rond de 3 jarige leeftijd. Maar God liet mij heel andere dingen zien, tijdens de zwangerschap en de maanden daarna. Wat mooi om dit opnieuw te zien en dan ook GOED!!”

“Dank voor openbaring en ruimte om God toe te laten.”

“De film over de geboorte en ontwikkeling vanaf de conceptie heeft mij diep aangeraakt! Tijdens de conceptie sprak de Here in mijn hart: “Ik was er bij! Ik was er bij!”
De tranen rolden, stroomden over mijn gezicht. Mijn moeder heeft een onveilige jeugd gehad, oorlog, haar vader jong gestorven. Dat is op mij overgebracht vanaf de moederschoot. De Here is vanaf daarvoor erbij gekomen. Wauw. Amen. Halleluja!”

Scroll naar boven