Niet durven rijden op de snelweg

Al  12 jaar durfde ik niet meer auto te rijden op de snelweg. Dit beperkte me enorm in mijn mobiliteit. Tijdens een gebed genas de Here Jezus mij van een traumatische ervaring die ik had gehad op de snelweg. Nu zou ik weer kunnen proberen op de snel weg te gaan rijden. Een paar dagen later sprak ik met iemand af en ik haar naar het ziekenhuis zou brengen en dat betekende: rijden over de snelweg. Op dat moment wist ik nog niet of de angst helemaal weg zou zijn dat zou pas blijken wanneer ik op de snelweg zou zijn. En zodra ik de snelweg op reed, kwam er een enorme rust over me en besefte ik: alle angst is echt helemaal weg! Nu rij ik overal heen door heel Nederland! Ik ben de Heer zo dankbaar dat Hij mij genezen heeft, 12 jaar zat ik gevangen in een angst die Hij helemaal heeft weggenomen!

Scroll naar boven