Getuigenis van een tiener: Ik wil mezelf pijn doen

Ik heb er zo lang ik me kan herinneren last van gehad. Altijd die gedachten ….  om mezelf pijn te doen, om van een balkon te springen, te veel pillen te nemen… Maar ik wilde mezelf helemaal geen pijn doen!  Ik heb altijd gedacht dat ik gek was, of gek werd. Ik zou zo iets natuurlijk nooit aan iemand anders vertellen. Totdat de voorganger tijdens een preek vertelde dat we ons nooit hoeven te schamen en dat Jezus ons altijd wil bevrijden.. Dat wilde ik ook! Redelijk gespannen maakte ik een afspraak. Ze stelden me meteen gerust, ik was helemaal niet gek, meerdere mensen hebben dit wel eens gehad. En ze vertelden dat dit niet Gods plan voor mijn leven was en dat Jezus mij kon bevrijden. We hebben toen samen gebeden en Jezus liet me zien hoe het was begonnen in mijn leven en Hij genas mij ervan. Ik was in één keer helemaal VRIJ. ik heb er nooit meer last van gehad en er bijna nooit meer aan teruggedacht, het is weg! En ik ben helemaal vrij! God is zo goed!

Scroll naar boven